Menu
 

Notiks projekta "Ar integrāciju saistīti pasākumi Muceniekos" atklāšanas pasākums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ropazi.lv Foto - ropazi.lv

3.martā plkst. 10.00 “Zoom” platformā paredzēts Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014.-2021.gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” projekta “Ar integrāciju saistīti pasākumi Muceniekos” atklāšanas pasākums, informēja Ropažu novada pašvaldība.

Projektu īsteno Ropažu novada pašvaldība sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) un Elverumes pašvaldību (Norvēģija). Tā mērķis ir stiprināt integrācijas pasākumus Muceniekos un ar to saistītajā patvēruma meklētāju uzņemšanas centrā, veicinot daudzkultūru dialogu un ciešāku sadarbību starp pašvaldības kopienām, nodrošinot sporta un brīvā laika infrastruktūru.

Atklāšanas pasākuma mērķis ir informēt par projekta nozīmību, plānotajiem mērķiem, aktivitātēm un sasniedzamajiem rezultātiem.

Pasākumā ar uzrunu piedalīsies Labklājības ministrs Gatis Eglītis, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārais sekretārs Gatis Zamurs, Ropažu novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Vita Paulāne, Norvēģijas vēstnieks Latvijā Kristians Ēdegors, Elverumes pašvaldības pārstāvji, Patvēruma meklētāju izmitināšanas centra “Mucenieki” vadītājs Nauris Bērziņš.

Par pieredzi integrācijas procesā dalīsies Natālija Ustinoviča (Baltkrievija) un Rana Nurs Ulkere (Turcija), par projektā gaidāmajām aktivitātēm informēs Ropažu novada pašvaldības pārstāvis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.