Menu
 

Jūrmalā turpinās teātra ēkas atjaunošana

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - jurmala.lv Foto - jurmala.lv

Jūrmalas pašvaldība kopš pagājušā gada vasaras veic Jūrmalas teātra ēkas atjaunošanas būvdarbus. Ēkai Muižas ielā 7 tiks uzlabota energoefektivitāte, pilnveidots telpu plānojums, un tā iegūs mūsdienīgu vizuālo izskatu, kā arī tiks labiekārtota tās apkārtne.

Projekta kopējās izmaksas ir 970 877,88 eiro , kur Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējums ir 165 398,97 eiro, valsts budžeta dotācija 4378,21 eiro un Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības līdzfinansējums 801 100,70 eiro.

Informācija Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības interneta vietnē liecina, ka teātra ēkai tiks veikta ēkas ārsienu, cokolu un pamatu siltināšana, augšējā pārseguma, jumta siltināšanu un jauna jumta seguma izbūve, modernizēs siltummezglu un pārbūvēs apkures sistēmu, atjaunos inženierkomunikāciju tīklus un elektroinstalācijas un izbūvēs energoefektīvu apgaismojumu. Tiks pastiprinātas ēkas nesošās konstrukcijas, uzlabota vides pieejamība, un ēkas piegulošā teritorija tiks labiekārtota.

Šobrīd ēkai ir nomainīti logi un durvis, pārbūvēts jumts. Turpinās fasādes siltināšana un apdare, kā arī tiek veikti ēkas iekštelpu apdares darbi. Tuvāko nedēļu laikā tiks uzsākta vides pieejamības risinājumu izbūve, pēc fasādes apdares darbu pabeigšanas labiekārtos teritoriju un ierīkos apstādījumus. Būvdarbus teātra ēkā plānots pabeigt šī gada vasarā.

Būvdarbi ēkā  uzsākti 2021.gada jūnijā, darbus veic SIA “Buvbalsts”, būvuzraudzību – SIA “Būvētika” un autoruzraudzību – SIA “JaunRīga-ECO”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.