Menu
 

Izsludināta pieteikšanās Ādažu pašvaldības projektu konkursā "Sabiedrība ar dvēseli 2022"

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ādažu novada dome izsludinājusi pieteikšanos projektu konkursā "Sabiedrība ar dvēseli 2022", informē pašvaldība. Projektu pieteikumus var iesniegt līdz 19.aprīlim.

Konkursa mērķis ir uzlabot iedzīvotāju dzīves kvalitāti fiziskajā un sociālajā jomā Ādažu novadā, veicināt iedzīvotāju iniciatīvu un atbildību par savu dzīves vidi. Konkursā tiks atbalstīti pasākumi teritorijas labiekārtošanai, ēku remontam, kā arī izglītojošu, kultūras, sporta un sociālo pasākumu attīstībai.

Konkursā var piedalīties gan nereģistrētas iedzīvotāju grupas, gan sabiedriskas organizācijas, gan reliģiskas organizācijas. 

Projekta grupā jāapvienojas vismaz astoņiem cilvēkiem un viena projektu grupa var iesniegt tikai vienu pieteikumu. 

Projektiem jābūt saistītiem ar dzīves kvalitātes uzlabošanu Ādažu novada teritorijā, tiem jābūt tādiem, lai tos spētu realizēt paši iesniedzēji un projekta ietvaros radītajiem materiālajiem un nemateriālajiem rezultātiem ir jābūt pieejamiem pēc iespējas plašākai sabiedrības daļai.

Maksimālais atbalsts vienam projektam, kas tiks īstenots Ādažu novada teritorijā jebkurā no minētajiem pasākumiem, būs 1500 eiro.

Savukārt teritorijas labiekārtošanas projektiem ārpus Ādažu ciema vai ārpus Carnikavas ciema robežas pašvaldības finansējums ir plānots lielāks - 2500 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.