Menu
 

Saulkrastos gatavojas būvēt jaunas autostāvvietas

  • Autors:  LETA
Saulkrastos gatavojas būvēt jaunas autostāvvietas Foto: pixabay.com

Saulkrastu novada dome nākamajā gadā Ainažu ielā gatavojas būvēt autostāvvietas un gājēju ietves, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Patlaban pilsētas centrā ir izteikts autostāvvietu trūkums un sezonas laikā ir grūtības novietot auto. Lēmumu par autostāvvietu izveidi pašvaldība pieņēmusi, reaģējot arī uz iedzīvotāju priekšlikumiem par jaunu autostāvvietu nepieciešamību.

Saulkrastu novada dome jau ir noslēgusi līgumu ar iepirkuma procedūrā uzvarējušo SIA "BM-projekts" par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību autostāvvietu un ietves izbūvei Ainažu ielas posmā no Leona Paegles ielas līdz Alfrēda Kalniņa ielai. Līguma kopējā summa ir 24 419 eiro.

Būvprojektu plānots izstrādāt četru mēnešu laikā, savukārt autoruzraudzība notiks būvdarbu laikā līdz objekta nodošanai ekspluatācijā. Iecerētie būvdarbu apjomi ir lieli, tādēļ būvprojektu plānots realizēt trīs būvniecības kārtās. Paredzēts, ka autostāvvietas un ietves izbūve sāksies nākamajā gadā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "BM-projekts" pamatkapitāls ir 2840 eiro. Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 11 361 eiro peļņu, bet apgrozījums bijis 986 577 eiro, savukārt 2016. gadā uzņēmuma peļņa bija 7269 eiro, bet apgrozījums – 938 265 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.