Menu
 

Pašvaldība: Olainieši pozitīvi vērtē novada teritorijas plānojumu

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Olaines novada iedzīvotāji pozitīvi vērtē pašvaldības teritorijas plānojumu, kas sabiedriskajā apspriešanā prezentēts 30.martā, informēja Olaines novada domē.

Pēc Olaines novada teritorijas plānojuma 2018.-2030.gadam publiskās apspriešanas tika saņemti astoņi fizisko un juridisko personu iesniegumi ar priekšlikumiem teritorijas plānojuma redakcijas pilnveidošanai, kā arī 18 teritorijas plānojuma izstrādes darba uzdevumā minēto institūciju atzinumi.

Pašvaldībā informēja, ka institūcijas savu vērtējumu kopumā devušas pozitīvu. Pārējie fizisko un juridisko personu ierosinājumi bija saistīti ar funkcionālā zonējuma maiņu un prettrokšņa aizsardzības risinājumu.

Jau ziņots, ka 30.martā Olaines kultūras centrā notika publiskās apspriešanas sanāksme par Olaines novada pašvaldības teritorijas plānojumu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Saskaņā ar 23.februāra Olaines novada domes lēmumu "Par Olaines novada teritorijas plānojuma 2018.-2030.gadam pilnveidotās (4.0) redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai" publiskajai apspriešanai nodots Olaines novada teritorijas plānojuma pilnveidotās redakcijas projekts.

Teritorijas plānojuma pilnveidotās redakcijas projekta publiskā apspriešana notika līdz 12.aprīlim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.