Menu
 

Pie Ķekaviņas upes top grilparks

  • Autors:  Ķekava.lv
Foto - kekava.lv Foto - kekava.lv

Ķekavas novada pašvaldība šajā pavasarī aktīvi strādā pie grilparka izveides Ķekavā, lai jau šajā vasarā novada iedzīvotāji un viesi varētu atpūsties labiekārtotā zonā pie Ķekaviņas upes. Grilparka izveidē savu artavu sniedz arī AS “Putnu fabrika Ķekava”, kas šajā vasarā svinēs 55. pastāvēšanas gadadienu.

Kā informē Ķekavas novada pašvaldības Īpašuma pārvalde, šobrīd tiek veikti labiekārtošanas darbi – sakārtota teritorija, izveidots ceļš un ieejas zonas laukums ar velostatīviem, labierīcībām un atkritumu konteineru novietni. Grilparka teritorijā būs izveidotas četras atpūtas vietas ar grilēšanas aprīkojumu, galdu ar soliņiem, kā arī garo solu, no kura varēs baudīt skatu uz Ķekaviņas upi. Lai veicinātu aktīvu dzīvesveidu un pārvietošanos dabai draudzīgā veidā, katrā atpūtas vietā būs izvietoti statīvi sešu velosipēdu novietošanai.

Kā dāvanu Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem “Putnu fabrika Ķekava” grilparkā izvietos stacionārus metāla grilus un piknikam piemērotus galdus.

Plānots, ka grilparks iedzīvotājiem būs pieejams no vasaras sākuma.

Tāpat sadarbībā ar AS “Putnu fabrika Ķekava” plānots visā Ķekavā izvietot septiņas lielizmēra vistas, kuras apgleznos Ķekavas Mākslas skolas pedagogi. Katra no vistām vēstīs “savu simbolisko stāstu”, kas iepriecinās un pārsteigs ikvienu iedzīvotāju! Atraktīvās vistas varēsi sastapt no vasaras sākuma līdz vēlam rudenim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.