Menu
 

"Latvijas Sabiedriskais Autobuss" aptaujā noskaidros pasažieru pārvietošanās paradumus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Sabiedriskais Autobuss Foto - Latvijas Sabiedriskais Autobuss

No 16.maija SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss” (LSA) veiks pasažieru aptauju, lai noskaidrotu kā reģiona iedzīvotāji vērtē sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī to, vai ir mainījušies pārvietošanās paradumi ar sabiedrisko transportu Covid-19 noteikto ierobežojumu dēļ.

Uzņēmumā pavēstīja, ka anketēšana norisināsies visos Latvijas reģionos, kur vietējās nozīmes reģionālajos un reģionālajos starppilsētu maršrutos pasažieru pārvadājumus nodrošina LSA. Tostarp Ādažu, Baložu, Mārupes, Jaunmārupes un Jūrmalas iedzīvotājiem būs iespēja izteikt viedokli gan par maršrutiem, reisiem, sabiedriskā transporta izmantošanas regularitāti, vai un kā pārvietošanās paradumus ir ietekmējis Covid-19 pandēmijas laikā noteiktie ierobežojumi, kā arī par pakalpojuma un autobusu kvalitāti.

Aptauja un pildspalvas būs pieejamas pie autobusu vadītājiem, aicinām  ikvienu pasažieri paust savu viedokli par maršrutiem vai reisiem, apkalpošanas un pakalpojuma kvalitāti. Aizpildītās anketas pasažieri varēs atdot autobusa vadītājam. Aptauja norisināsies no 16.maija līdz 6.jūnijam, informēja LSA.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.