Menu
 

No jūlija Carnikavā par 24,5% pieaugs maksa par dzeramo ūdeni

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No jūlija Carnikavā par 24,5% pieaugs maksa par dzeramā ūdens piegādi, liecina pašvaldības aģentūras "Carnikavas komunālserviss" mājaslapā publicētā informācija.

No 1.jūlija līdzšinējo 1,10 eiro vietā par kubikmetru dzeramā ūdens piegādi saskaņā ar jauno tarifu būs jāmaksā 1,37 eiro, kas ir par 27 centiem vairāk. 

Savukārt viena kubikmetra notekūdeņu novadīšana un attīrīšana maksās par pieciem centiem mazāk - līdzšinējo 2,23 eiro vietā būs jāmaksā 2,18 eiro.

Dzeramā ūdens piegādes un notekūdeņu novadīšanas un attīrīšanas tarifi tiek aprēķināti, pamatojoties uz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izstrādātā tarifa aprēķināšanas metodiku. 

Aģentūrai pakalpojuma tarifi jāpārrēķina, ja iepriekšējā gadā starpība starp pakalpojuma nodrošināšanai faktiski iegūto ieņēmumu apjomu un izlietoto līdzekļu apjomu sasniedz 5%.

Pašvaldības aģentūra organizē iedzīvotājiem komunālos pakalpojumus - ūdensapgādi, kanalizācijas notekūdeņu novadīšanu un attīrīšanu, siltumapgādi, kā arī atkritumu apsaimniekošanu.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.