Menu
 

Mārupes pašvaldība sabiedriski nozīmīgu pasākumu līdzfinansēšanai atvēlēs līdz 40 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Mārupes pašvaldība sabiedriski nozīmīgu pasākumu līdzfinansēšanai atvēlēs līdz 40 000 eiro, paredz jaunā kārtība, kā pašvaldība atbalsta sabiedriski nozīmīgus pasākumus.

Pašvaldība atzīst pasākumu par sabiedriski nozīmīgu un atbalsta tā rīkošanu, ja pasākums notiek Mārupes novada teritorijā publiskā vietā, tas ir iekļauts Latvijas valsts vai starptautisko pasākumu kalendārā un atbilst Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likuma prasībām.

Tāpat pasākuma izziņošanai un pārraidīšanai jāizmanto plašu mediju kampaņu, kurā ir iekļauti ne mazāk kā trīs dažādi mediju kampaņas veidi, konkrētus veidus nosakot atkarībā no pasākuma mērķauditorijas un pasākuma laikā ir paredzēta bezmaksas izklaides programma pasākuma apmeklētājiem.

Pašvaldība piešķir līdzfinansējumu līdz 50% no pretendenta piedāvātās paredzamo izdevumu tāmes, bet ne vairāk kā 40 000 eiro kalendāra gadā.

Pašvaldības līdzfinansējums nekalpo par pasākuma finansēšanas pirmavotu, uzsver domē. Precīzu līdzfinansējuma apmēru katram atbalstāmajam pasākumam pašvaldība nosaka attiecīga pasākuma nolikumā.

Noteikumi paredz, ka pašvaldība pēc saviem ieskatiem budžeta gada laikā līdz piecām reizēm izsludina pieteikšanos sabiedriski nozīmīga pasākuma rīkošanai Mārupes novada administratīvajā teritorijā un līdzfinansējuma saņemšanai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.