Menu
 

Rīgas velomaratona laikā svētdien gaidāmas izmaiņas autobusu maršrutos Ķekavas virzienā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Autotransporta direkcija Foto - Autotransporta direkcija

Sakarā ar Rīgas velomaratonu un noteiktajiem satiksmes ierobežojumiem galvaspilsētā svētdien, 5.jūnijā, gaidāmas izmaiņas arī reģionālo autobusu maršrutu izpildes shēmā. Izmaiņas skars maršrutus virzienā uz Ķekavas novadu.

Kā informē Autotransporta direkcija, Ģenerāļa Radziņa krastmalā, Krasta ielā, laika posmā no plkst.10.30 līdz 16.15 un uz Dienvidu tilta laika no plkst.10.30 līdz 16.30 tiks slēgta satiksmes kustība virzienā no Rīgas centra, tāpēc maršruta Nr.5432 Rīga–Rāmava–Baloži un Nr.6844 Rīga–Valdlauči–Pļavniekkalns–Ķekava autobusi, kas dodas ārpus Rīgas, brauks pa Gogoļa, Lāčplēša ielu, Salu tiltu, Mūkusalas, Bauskas ielu un tālāk pa ierasto maršrutu. Tādējādi autobusi neapstāsies pieturā “Balvu iela” un “Atpūtas centrs “Lido””.

Satiksme tiks slēgta Mūkusalas ielā virzienā uz Rīgas centru, tāpēc no plkst.11.00 līdz 16.45 maršruta Nr.5139 Rīga–Gaismas autobusi, braucot uz Rīgu, kursēs pa Jelgavas, Akmeņu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri un pēc tam brauks pāri Akmens tiltam. Autobusi neapstāsies pieturā “Mūkusala”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.