Menu
 

Babītes un Salas pagastā konstatē patvaļīgus mājsaimniecību pieslēgumus ūdenssaimniecības tīkliem

  • Autors:  LETA
Foto - marupe.lv Foto - marupe.lv

SIA "Babītes siltums", veicot regulāro ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas pārbaudi Babītes un Salas pagastā, konstatējusi iespējamus patvaļīgus mājsaimniecību pieslēgumus pagasta ūdenssaimniecības sistēmai, kā arī lietus kanalizācijas novadīšanu centralizētajos kanalizācijas tīklos.

Mārupes novada pašvaldības mājaslapā publicēts uzņēmuma aicinājums Babītes un Salas pagasta nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuri patvaļīgi pieslēguši savus īpašumus centralizētajai ūdenssaimniecības sistēmai, bet nav noslēguši līgumu, mēneša laikā vērsties pie uzņēmuma administrācijas un noslēgtu attiecīgu pakalpojuma līgumu.

Uzņēmums arī norāda, ka ir noteikta kārtība, kādā aprēķina kompensāciju par ūdenssaimniecības pakalpojumu lietošanas noteikumu pārkāpšanu. Maksa par kompensāciju esot atkarīgs no spēkā esošā ūdenssaimniecības pakalpojuma tarifa un, tam pieaugot, pieaugs arī kompensācijas apmērs.

"Babītes siltums" brīdina, ja pēc mēneša nelikumības netiks novērstas un līgumi nebūs noslēgti, no īpašniekiem tiks piedzīta kompensācija par uzņēmumam radītiem zaudējumiem.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.