Menu
 

Pilsētas pasludināšanas svētkos 2.jūlijā Ādažos būs aktivitātes visas dienas garumā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Ādažu novada pašvaldība Ilustrācija - Ādažu novada pašvaldība

1.jūlijā Ādaži oficiāli kļūs par pilsētu, bet jau dienu vēlāk šis notikums tiks atzīmēts pirmajos Ādažu pilsētas svētkos, kas noslēgsies ar grupu "Lādezers", "Citi Zēni" un "Gain Fast" koncertiem.

Kā vēsta pašvaldībā, jau no plkst. 10.00 būs atvērts gardēžu un amatnieku tirdziņš, bet no plkst. 12.00 – dizaina tirdziņš. Sākot no plkst. 13.00 sāksies muzikālās un cita veida aktivitātes – uzstāsies Ādažu un Carnikavas deju un dziedošie kolektīvi, kā arī vokālā studija "Kukaiņi", notiks izstādes un prezentācijas, bērniem būs pieejamas atrakcijas un radošās aktivitātes, darbosies uzņēmēju kvartāls.

Paralēli kultūras programmai norisināsies arī sporta aktivitātes – Ādažu pilsētas svētku 3x3 basketbola turnīrs, Ādažu velotrases sacensības skūterfrīstailā, paraugdemonstrējumi un "Ādaži velo" veloorientēšanās.

Svētku kulminācija būs vairāku Latvijā populāru grupu uzstāšanās. Vakara programmu plkst. 19.00 atklās grupa "Lādezers", plkst. 20.00 notiks Ādažu pilsētas pasludināšana, plkst. 20.00 "Twin H Crew" hiphopa deju uzvedums, plkst. 21.00 uz skatuves kāps šī gada Latvijas pārstāvji Eirovīzijā "Citi Zēni", bet vakaru noslēgs grupa "Gain Fast" un viesi.

Pasākumu vadīs Egons Reiters un Ingus Ulmanis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.