Menu
 

Iedzīvotāji aptaujā apstiprinoši atbildējuši par suņu pastaigu laukuma nepieciešamību Mārupes novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - marupe.lv Ilustrācija - marupe.lv

82,8 procenti no Mārupes novada pašvaldības rīkotās aptaujas dalībniekiem apstiprinoši atbildējuši par suņu pastaigu laukuma nepieciešamību Mārupes novadā, liecina informācija pašvaldības interneta vietnē.

Līdz ar dažādu infrastruktūru attīstību, tika aktualizēts jautājums par suņu pastaigu laukuma neesamību Mārupes novadā. Aptauja tika rīkota, lai noskaidrotu, vai Mārupes novada iedzīvotāji ir ieinteresēti suņu pastaigu laukuma izveidei. 

Aptauja sasniedza 250 respondentu, tajā tika noskaidrots, kuru ciemu iedzīvotājs pārstāv. Lielākoties aptaujā piedalījās Mārupes pilsētas iedzīvotāji – 101 iedzīvotājs (40,4%), Jaunmārupes ciemu pārstāvēja 47 iedzīvotāji (18,8%), savukārt 26 iedzīvotāji (10,4%) – Piņķus. Atlikušie 30,4% respondentu kā savu dzīvesvietu bija norādījuši citus novada ciemus un ārpus ciemu teritorijas. 

Pārsvarā iedzīvotāji atbildēja apstiprinoši par suņu pastaigu laukuma nepieciešamību – 207 sniedza atbildi "jā", bet 43 – atbildi "nē". Ja iedzīvotājs uzskatīja, ka laukums ir nepieciešams, tika dota iespēja kartē atzīmēt, kur šādu laukumu perspektīvā varētu izveidot. Apkopojot iegūtās atbildes, tika iegūts kopskats par Mārupes novadā dzīvojošo aptaujas respondentu viedokļiem. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.