Menu
 

Divos autoceļa Sloka–Talsi posmos atjaunos segumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Talsu novadā sāk atjaunot segumu reģionālā autoceļa Sloka–Talsi (P128) posmā no novada robežas līdz Talsiem (51,05.–74,02. km). Satiksi tur regulē ar ceļazīmēm un vadstatņiem, ātruma ierobežojums 70 km/h un 50 km/h, platuma ierobežojums – 3 m.

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļā informēja, ka posma šķērsošanai nepieciešamas 20 minūtes, bet no augusta vidus, kad pieaugs būvdarbu apjoms un tiks ieviesti pagaidu luksoforu posmi, ceļā pavadītais laiks pieaugs.

Savukārt P128 posmā Tukuma novadā no Jūrmalas pilsētas robežas līdz Ragaciemam (6,15.–11,26. km) būvdarbus plānots uzsākt septembrī. To ietvaros veiks iesēdumu remontu, asfaltbetona seguma izlīdzinošo frēzēšanu, ceļa profila labošanu un ieklās jaunu asfaltbetona virskārtu. Uzlabos ūdens atvadi no ceļa, atjaunos sabiedriskā transporta pieturvietas, bet Bigauņciemā izbūvēs jaunu pieturvietas platformu.

Tiltu pār Starpiņupīti atjaunos un līdzās esošajam gājēju un velobraucēju tiltiņam uzstādīs jaunas drošības barjeras.

Būvdarbus abos posmos veic SIA “Saldus Ceļinieks” par līgumcenu 5 469 207 (ar PVN), būvuzraudzību – AS “Ceļuprojekts”, tos plānots pabeigt 2023. gadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.