Menu
 

Atklāta jauna sadarbības platforma, lai atspoguļotu Ķekavas novada pilsoniskās sabiedrības aktivitātes

Ilustrācija - nvo.daugavkrasts.lv Ilustrācija - nvo.daugavkrasts.lv

Ar mērķi veicināt Ķekavas novada nevalstiskā sektora sadarbību biedrība "Partnerība "Daugavkrasts"" ir atklājusi jaunu sadarbības platformu "nvo.daugavkrasts.lv", informēja Aktīvo iedzīvotāju fondā (AIF).

Pēc AIF paustā, platforma ļaus ikvienam Ķekavas novadā un Rīgas apkārtnē sameklēt jaunus partnerus, regulāri informēt par notiekošo un uzzināt jaunumus.

Platforma tika iecerēta un izstrādāta AIF atbalstītā kapacitātes projektā ar mērķi atspoguļot Ķekavas novada un citu Pierīgas novadu pilsoniskās sabiedrības aktivitātes, kā arī lai izveidotu virtuālu koprades telpu esošajām un jaunām nevalstisko organizāciju (NVO) partnerībām.

Platformā izvietotā informācija sasniegs partnerības biedrus, gandrīz četrus simtus Ķekavas novada NVO, un - ar Ķekavas novada informatīvo atbalstu - arī ikvienu novada iedzīvotāju.

Partnerības administratīvā vadītāja Aiga Smiltāne norāda, ka projekta ideja brieda lēnām. Partnerībā ir noskaidrotas nevalstiskā sektora vajadzības, darbu rosinošos un bremzējošos apstākļus, biedrību savstarpējo saskarsmi un sadarbību ar pašvaldību.

Viņa atzīmē, ka aktīvākie novada iedzīvotāji un NVO allaž uzsvēra nepieciešamību veidot vienotu platformu, lai dotu jaunu elpu gan sadarbībai, gan tāpēc, lai spētu labāk pārstāvēt savas intereses pašvaldībā un arī palīdzētu iedzīvotājiem iekļauties lēmumu pieņemšanas procesos novadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.