Menu
 

Pierīgā jūras virzienos jārēķinās ar intensīvu satiksmi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Latvijas Valsts ceļi" Foto - "Latvijas Valsts ceļi"

Piektdienas pēcpusdienā un nedēļas nogalē Pierīgā uz autoceļiem piejūras virzienos gaidāma intensīva, arī palēnināta satiksme, uz Jūrmalas (A10) un Tallinas šosejas (A1) var veidoties sastrēgumi, tāpēc jāplāno papildu laiks ceļam, vai jābrauc laikā, kas ir ārpus ierastajām maksimālās satiksmes stundām, informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Ņemot vērā to, ka Ventspils šosejas (A10) remontdarbu laikā, lai nokļūtu Kurzemes piekrastē, daudzi izmanto Liepājas šoseju (A9), satiksme uz tās posmā no Rīgas līdz pagriezienam uz Tukumu (P98) būs intensīvāka nekā parasti. "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji aicina autovadītājus neveikt pārdrošus un bīstamus apdzīšanas manevrus, ievērot ceļu satiksmes noteikumus un rēķināties, ka satiksme var būt lēnāka.

Ceļu remontdarbu dēļ papildu laiks ceļam jāplāno arī Pierīgas ceļiem Bauskas, Ērgļu, Jelgavas un Ventspils virzienā, kā arī uz Rīgas apvedceļa. Uzņēmumā atgādina, ka posmā no "Sēnītes" līdz Siguldai satiksme pārslēgta uz vienu brauktuvi ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Labvēlīgos laikapstākļos ražas novākšana turpinās arī brīvdienās un vēlās vakara stundās. Autovadītājiem ir jārēķinās ar to, ka lielgabarīta tehnikas pārvietošanās ātrums ir ierobežots. "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji aicina būt pacietīgiem, cienīt citus satiksmes dalībniekus un neveikt nepārdomātus apdzīšanas manevrus, radot bīstamas situācijas.

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās gandrīz 60 posmos. Plānojot braucienus, aicina ieskatīties būvdarbu kartē "Latvijas Valsts ceļu" tīmekļvietnē lvceli.lv, kur apskatāmi visi aktuālie remontdarbu posmi un satiksmes ierobežojumi valsts autoceļu tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.