Menu
 

Ādažu pašvaldība izsolē pārdod nekustamo īpašumu Mežgarciemā ražotnes izveidei

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ādažu pašvaldība elektroniskā izsolē pārdod nekustamo īpašumu uzņēmējdarbības un inovāciju parkā Mežgarciemā ražotnes izveidei, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Vairāk nekā 8000 kvadrātmetrus lielais, neapbūvētais zemesgabals atrodas Carnikavas pagasta Mežgarciemā, Sintēzes ielā 3. Nekustamā īpašuma sākumcena ir 26 000 eiro jeb 3,15 eiro par kvadrātmetru. Izsoles solis noteikts 1000 eiro.

Objektam ir pašvaldības noteikti īpaši turpmākās izmantošanas nosacījumi un atsavināšanas tiesību aprobežojumi. Uz zemesgabala 30 mēnešu laikā jāuzbūvē augstas pievienotās vērtības produkcijas ražošanai piemērotas ēkas un nepieciešamā infrastruktūra. Jāizveido ražotne tādās jomās kā informācijas tehnoloģijas, farmācija u.c. Savukārt trīs gadu laikā jāuzsāk augstas pievienotās vērtības produkcijas ražošana un jānodrošina vismaz 15 darbavietas un investīcijas vismaz 500 000 eiro apmērā.

Izsoles pretendentu reģistrācija notiek līdz 29.augustam, bet izsoles noslēgums paredzēts 8.septembrī. Uzņēmējdarbības un inovāciju parka "Mežgarciems" izbūve savulaik tika īstenota ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu, tā kopējās izmaksas bija 6,06 miljoni eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.