Menu
 

Foto: Ar krāšņiem koncertiem un lāzeru šovu nosvinēti vērienīgi Kauguru svētki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas valstspilsētas administrācija Foto - Jūrmalas valstspilsētas administrācija

Pēdējā vasaras nedēļas nogalē Jūrmalā pēc divu gadu pārtraukuma notika tradicionālie Kauguru svētki. Plašā svētku programma pulcēja tūkstošiem apmeklētāju. Visas dienas garumā Kauguros skanēja muzikāli priekšnesumi un norisinājās daudzveidīgas radošas un sportiskas aktivitātes.

Svētku vakarā uz lielās svētku skatuves apmeklētājus priecēja Intars Busulis un Abonementa orķestris kopā ar Laimu Vaikuli, grupa “Musiqq” un reperis Ozols. Koncerta noslēgumā svētku apmeklētāji varēja izbaudīt vērienīgu lāzeru šovu.

Kauguru svētkus atklāja un ar latviešu tautasdeju “Es mācēju danci vest” Tallinas ielā iedejoja simtiem dejotāju no dažādiem Latvijas novadiem – deju akcijas “Jūras bize” dalībnieki. Notika arī sadziedāšanās kopā ar muzikālo apvienību “Varakuta”, dziedot dziesmas ukraiņu un latviešu valodā.

Visas dienas garumā notika arī radošas un sportiskas aktivitātes, seno spēkratu parāde, amatnieku tirdziņš, cirka šovs, bundzinieku parāde un citas aktivitātes.

Kā informēja Jūrmalas pašvaldībā, svētku laikā tika atklāta jauna, plaša atpūtas vieta jūrmalniekiem – 3,8 hektārus plašais Kauguru parks ar bērnu laukumiem, sporta, atpūtas un piknika zonām. Parkā izbūvēta arī jauniešu māja un sabiedrisko pakalpojumu ēka, kur vēlāk parka apmeklētājiem būs pieejamas kafejnīcas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.