Menu
 

Lidosta "Rīga" un Mārupes pašvaldība paraksta sadarbības memorandu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.facebook.com/riga.airport Foto - www.facebook.com/riga.airport

Apzinoties kopīgus mērķus vietējās kopienas iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanai, lidostas “Rīga” un jaunā Mārupes novada pašvaldības vadība 5.septembrī parakstīja sadarbības memorandu. Tas paredz lidostas un pašvaldības sadarbību projektos, lai atbalstītu novada bērnus un jauniešus, personas ar invaliditāti un seniorus, kā arī ar lidostas darbinieku brīvprātīgo darbu. Tāpat plānots atbalstīt Mārupes pašvaldības organizētos pasākumus kultūras, sporta, izglītības, tūrisma un sociālajā jomā, informē lidostas pārstāve Ilze Salna.

“Regulāra informācijas apmaiņa, savstarpēja izpratne par abu pušu darbu, attīstības plāniem, ietekmi uz vietējo kopienu un tās līdzdalības iespējām ir svarīgi aspekti arī lidostas ilgtspējīgā izaugsmē,” memoranda parakstīšanas pasākumā uzsvēra lidostas “Rīga” valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

“Mārupes novada pašvaldība var lepoties ar tik nozīmīgu un ietekmīgu stratēģisko partneri kā lidosta “Rīga”, kas ne tikai sniedz būtisku ieguldījumu Latvijas tautsaimniecības attīstībā, bet arī apzinās nepieciešamību ieguldīt vietējās sabiedrības dzīves kvalitātes celšanā, kopīgi strādājot pie vides un kopienas attīstības līdzsvarošanas. Esmu gandarīts, ka mūsu līdzšinējā sadarbība kā labās prakses piemērs tiek turpināta, iezīmējot skaidrus rīcības virzienus un sadarbības jomas,” norāda Mārupes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Andrejs Ence.

Pirmās aktivitātes, īstenojot memorandā iekļautos mērķus, lidosta rīkos jau tuvākajā laikā, aicinot novada skolu skolēnus ekskursijās pa lidostu, vēsta I.Salna.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.