Menu
 

Pašvaldība: Būvuzņēmējs nav izpildījis līguma nosacījumus Krimuldas vidusskolas stadionā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Saistībā ar Siguldas novada pašvaldības vienošanos ar būvuzņēmēju SIA “Buildimpeks” 30.septembrī bija jānodod ekspluatācijā Krimuldas vidusskolas stadions, taču, veicot teritorijas un būvobjekta apsekošanu, secināts, ka nav veikti atlikušie darbi stadionā kā, piemēram, līniju krāsošana, aprīkojama uzstādīšana. Līdz ar to stadions nav atvērts apmeklējumam.

Kā vēsta Siguldas novada pašvaldība, būvuzņēmējs SIA “Buildimpeks” devis solījumu izvest būvatkritumus, kas atrodas objektā, uzstādīt nepieciešamo aprīkojumu un veikt citus noslēguma darbus, kas līdz šim nav pabeigti.

Iepriekš tika ziņots, ka Krimuldas vidusskolas stadions pēc rekonstrukcijas būs lielākais stadions Siguldas novadā, un tur varēs ne tikai organizēt mūsdienīgas sporta nodarbības Krimuldas vidusskolas audzēkņiem, bet arī rīkot plašāka mēroga sacensības, piemēram, futbolā.

Krimuldas vidusskolas stadiona kopējās būvniecības izmaksas ir turpat 1,5 miljoni eiro.

Papildus tam Krimuldas vidusskolas stadiona rekonstrukcijas laikā izbūvēta arī velotrase, kas jau ir pieejama brīvā laika pavadīšanai un sportošanai. Trase veidota ar dažādu augstumu uzbērumiem, virāžām, platformām, kuras mērķtiecīgi savirknētas, lai sniegtu iespēju attīstīt ātrumu, izmantojot gravitācijas un ķermeņa smaguma centra savstarpējo mijiedarbību. Trase sastāv no dažādu grūtības pakāpju elementiem un ir piemērota visu līmeņu lietotājiem ar kalnu divriteņiem, skeitbordiem, skrejriteņiem, skrituļslidām, longbordiem un BMX.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.