Menu
 

Par 91 000 eiro atjaunos Inčukalna bijušo pasta ēku sabiedriskā centra izveidei

  • Autors:  LETA
Foto - twitter.com/sigulda_aizrauj Foto - twitter.com/sigulda_aizrauj

Par 90 913 eiro atjaunos Inčukalna bijušo pasta ēku sabiedriskā centra izveidei, informēja Siguldas novada pašvaldībā.

Tuvākajā laikā tiks sākti Inčukalna bijušās pasta ēkas atjaunošanas darbi Atmodas ielā 2. Projekta mērķis ir atjaunot ēku un pielāgot telpas kultūrizglītības iestāžu, dienas centra bērniem, jauniešiem, invalīdiem, senioriem un citām sabiedrības grupām vajadzībām.

Pēc projekta realizācijas ir plānots izveidot sabiedrisko centru, jo šāds pakalpojums Inčukalna iedzīvotājiem līdz šim nav bijis pieejams un dažādas sabiedrības grupas ir norādījušas uz tādu nepieciešamību.

Sabiedriskais centrs tiks izveidots ar mērķi dot iespēju cilvēkiem bagātināt savu sabiedrisko dzīvi, dot iespēju socializēties un mazināt Covid-19 radīto nošķirtību, apmeklēt informatīvus un izglītojošus pasākumus, pilnvērtīgi pavadīt savu brīvo laiku un aktīvi iesaistīties pilsoniskas un atvērtas sabiedrības veidošanā.

Sabiedriskā centra mērķauditorija būs jaunieši, seniori, nevalstisko organizāciju un dažādu interešu grupu pārstāvji, cilvēki ar invaliditāti, bezdarbnieki un citas personas, kuras vēlas piedalīties dažāda veida sabiedriskās aktivitātēs.

Investīciju projekta kopējās plānotās izmaksas ir 90 913 eiro. Projekts atbilst Siguldas novada attīstības programmas 2021.-2027.gada investīciju plānam.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.