Menu
 

Iedzīvotājus aptaujā par Mārupes teritorijas attīstību

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Mārupes novada pašvaldība rīko aptauju par Mārupes teritorijas attīstību, informē pašvaldība. Aptaujā ir jāatbild uz jautājumiem par to, kādu iedzīvotāji nākotnē redz Mārupes pilsētu, cik plašu teritoriju tajā vajadzētu iekļaut un tamlīdzīgi.

Pašvaldība vēlas noskaidrot iedzīvotāju viedokli, vai Mārupes pilsētas teritorijā būtu jāiekļauj Tīraines ciems un vai Vecozolu namu komplekss jāatstāj Mārupes pilsētas teritorijā vai jāiekļauj Tīraines ciema teritorijā. Aptauja notiks līdz 21.oktobrim.

Kā skaidro pašvaldībā, šī gada aprīlī pieņemts lēmums par Mārupes novada Teritorijas plānojuma 2024.-2036.gadam izstrādi. Jaunajā teritorijas plānojumā, integrējot līdzšinējos atsevišķo Mārupes pagasta un Babītes un Salas pagasta teritorijas plānošanas dokumentu risinājumus, tiks izstrādāts teritorijas attīstības telpiskais risinājums un apbūves noteikumi.

Pašvaldība norāda, ka tas sekmēs Mārupes novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2022.-2034.gadam vadlīniju ieviešanu un attīstības programmā 2022.-2028.gadam paredzēto pasākumu īstenošanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.