Menu
 

Pēc rekonstrukcijas atvērts Krimuldas vidusskolas stadions

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Pēc rekonstrukcijas atklāts Krimuldas vidusskolas stadions, kas pārbūves rezultātā ir kļuvis par lielāko stadionu Siguldas novadā. Tajā būs iespēja organizēt mūsdienīgas sporta nodarbības gan Krimuldas vidusskolas audzēkņiem, gan arī pilnveidot aktīva dzīvesveida piedāvājumu novadniekiem un rīkot plašāka mēroga sacensības futbolā. Projekts realizēts par Siguldas novada pašvaldības līdzekļiem un tā kopējās izmaksas sastāda 1 163 000 eiro (bez PVN), liecina pašvaldības informācija.

Krimuldas vidusskolas stadiona multifunkcionālais laukums sastāv no futbola laukuma, tāllēkšanas piezemēšanās zonas, gumijota vieglatlētikas skrejceļa ar laukuma gala sektoriem, inline hokeja laukuma, tenisa laukuma, strītbola laukumiem, multifunkcionālas spēļu zonas, velotrases un autostāvvietas.

Uzstādītas skatītāju tribīnes, stacionārs rezultātu tablo, rezerves spēlētāju nojumes, labierīcības, velo apkopes stends, ūdens brīvkrāns, multifunkcionālas āra vingrošanas iekārtas un uz gumijas seguma marķētas spēles bērniem. Pie laukuma izvietots riteņu statīvs.

Rūpējoties par apmeklētāju drošību, stadiona teritorija ir iežogota, kā arī izvietoti apgaismes objekti. Izmantojot publiski pieejamo sporta laukumu, jāievēro tā kārtības un lietošanas noteikumi. Ņemot vērā mainīgos laikapstākļus, vēl turpināsies darbs pie līniju krāsošanas atsevišķos laukuma posmos, kā arī futbola laukums pilnvērtīgai izmantošanai būs pieejams no 2023. gada pavasara, kad iesētais zālājs būs iesakņojies.

Laukums ir atvērts ikvienam novada iedzīvotājam katru dienu no plkst. 6.00 līdz 23.00.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.