Menu
 

Ķekavā top labiekārtots dienas aprūpes centrs

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Ķekavā top labiekārtots dienas aprūpes centrs un rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanas vieta, informē pašvaldība.

Centrs tiek veidots, īstenojot projektu "Sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu infrastruktūras izveide un attīstība Ķekavas novada pašvaldībā".

Projekta laikā Ķekavā, Gaismas ielā, tiks izveidots dienas aprūpes centrs, nodrošinot sociālās aprūpes pakalpojumus 15 personām ar garīga rakstura traucējumiem. 

Tiks izveidota un aprīkota sociālo rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanas vieta bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, kuriem ir noteikta invaliditāte.

Ķekavas novada Attīstības un būvniecības pārvalde informē, ka šī gada vasarā būvdarbi tika pabeigti, un pašlaik norit darbi pie objekta pieņemšanas ekspluatācijā.

Ir noslēgts līgums ar SIA "Baltmedika" par specializētā aprīkojuma iegādi, kā arī izsludināts konkurss par mēbeļu un sadzīves tehnikas iegādi. 

Projektu līdzfinansē Eiropas Savienības Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF).

Kā liecina mājaslapā "esfondi.lv" publicētā informācija, projekta "Sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu infrastruktūras izveide un attīstība Ķekavas novada pašvaldībā" kopējās izmaksas ir 378 679 eiro, savukārt ERAF finansējums - 321 877 eiro.

Projekts jāīsteno līdz šī gada beigām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.