Menu
 

Jūrmalā pašvaldības sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus koncentrēs vienā institūcijā Slokā

  • Autors:  LETA
Foto - jurmala.lv Foto - jurmala.lv

Jūrmalā pašvaldības sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus koncentrēs vienā institūcijā Slokā.

Pašvaldības domes sēdē nolemts likvidēt JSPC "Jaundubulti", ar 1.janvāri līdz šim sniegto pakalpojumu nodrošināšanu deleģējot PSIA "Sloka". Plānots, ka tā nodrošinās vienotu pieeju un kvalitāti pakalpojumiem.

Pakalpojumu klāstā ir sociālā aprūpe un sociālā rehabilitācija pilngadīgām personām, aprūpe mājā, dienas aprūpes centrs personām ar garīgas veselības traucējumiem, servisa dzīvokļi personām ar funkcionāliem traucējumiem, naktspatversmes personām bez noteiktas dzīvesvietas vai krīzes situācijā nonākušām personām, grupu dzīvokļi, speciālais transports, pavadoņi, specializētās darbnīcas un "zupas virtuves" pakalpojumi.

Piemērotākā un prioritāti attīstāmā vieta ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu attīstībai izvēlēta Dzirnavu ielā 36/38, kur PSIA "Sloka" veic savu darbību, un tās īpašumā esošās ēkas ir pielāgojamas moderna sociālās aprūpes centra izveidei.

Lai koncentrētu pieejamos resursus, jau 2020.gada septembrī dome pieņēma lēmumu "Par Jūrmalas pilsētas pašvaldības sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu optimizāciju", kur tika paredzēta JSPC "Jaundubulti" funkciju nodošana PSIA "Sloka".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.