Menu
 

Būvdarbi turpinās 26 valsts autoceļu posmos; plašākie remontdarbi Pierīgā – uz Ērgļu ceļa

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

26 valsts autoceļu posmos vēl turpinās būvdarbi, arī brīvdienās tur jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Plašākie remontdarbi Pierīgā notiek uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) posmā no Rīgas apvedceļa (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem – tur jārēķinās ar pusotru stundu ceļā, tāpēc VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) aicina iespēju robežās izmantot apbraucamos ceļus.

Remontējamajā autoceļa Rīga-Ērgļi posmā noteikts ātruma ierobežojums 30, 50 un 70 km/h, platuma ierobežojums 3,5 m. Posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) un Ulbroka–Ogre (P5).

Intensīvo darbu laikā ir iespējami sastrēgumi arī uz Rīgas apvedceļa (Baltezers–Saulkalne) (A4), norāda LVC Komunikācijas daļa un Satiksmes informācijas centrs.

Lai arī saglabājas salīdzinoši silts laiks, pārvietošanos pa autoceļiem vietām var apgrūtināt nokrišņi. Lietus laikā pasliktinās redzamība uz ceļa, kā arī pieaug akvaplanēšanas risks. LVC aicina  autovadītājus izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu, lai spētu reaģēt negaidītās situācijās, kā arī pirms došanās ceļā pārliecināties, vai darba kārtībā ir auto lukturi un vējstiklu tīrīšanas slotiņas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.