Menu
 

Ērgļu ceļa būvdarbu posmā sākas tehnoloģiskais pārtraukums līdz nākamā gada pavasarim

  • Autors:  Apriņķis.lv
Karte - Latvijas Valsts ceļi Karte - Latvijas Valsts ceļi

Ceļa būvdarbiem, kas notiek uz reģionālā autoceļa Rīga–Ērgļi  (P4) posmā no Rīgas apvedceļa (Baltezers–Saulkalne) (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem (P10) (14,13.–30,3. km), sācies tehnoloģiskais pārtraukums līdz nākamā gada pavasarim, informē VSIA “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļa. Šajā laikā posmā saglabāsies ātruma ierobežojums 70 km/h.

16 km garajā posmā kopš šā gada marta notiek būvdarbi, patlaban tā lielākajā daļā jau ir ieklāts asfaltbetona segums trīs kārtās, atsevišķās vietās – divās kārtās vai izbūvēta tikai asfalta apakškārta. Visā posmā ir ieklāts ceļa horizontālais marķējums, vietās, kur asfaltbetona segums izbūvēts daļēji, ir pagaidu marķējums dzeltenā krāsā.

Tāpat posmā izbūvētas caurtekas un drenāža, izrakti grāvji un sākta nogāžu nostiprināšana. Reģionālā ceļa (P4) krustojumā ar Rīgas apvedceļu (A4) ierīkots jauns apgaismojums un luksofori.

Pavasarī, atsākot būvdarbus, būvnieki pabeigs asfaltbetona seguma izbūvi, uzstādīs ceļa aprīkojumu, ieklās horizontālo marķējumu.

LVC atgādina, ka darbus veic AS “ACB” par līgumcenu 8 373 737,77 miljoni eiro (ar PVN), finansējums nāk no valsts budžeta līdzekļiem. Pārbūves projekta autors ir AS “Ceļuprojekts”, būvuzraudzību veic SIA “Būvju profesionālā uzraudzība”. Darbus plānots pabeigt 2023. gadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.