Menu
 

Lai novērstu autobusu kavēšanos Ādažu novadā, atsevišķus reisus sāks agrāk

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Lai novērstu autobusu kavēšanos Ādažu novadā, atsevišķi reisi tiks sākti agrāk, informē Ādažu novada pašvaldība.

Pašvaldība bija saņēmusi iedzīvotāju sūdzības par pasažieru pārvadājumu reisu izpildes kvalitāti un vērsās pie SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" un Autotransporta direkcijas (ATD), lūdzot novērst reisu kavēšanos un neizpildi, kā arī uzlabot iedzīvotāju informēšanas savlaicīgumu un kvalitāti.

Izvērtējot Ādažu virziena reisu izpildi, tika secināts, ka rīta reisos no Ādažiem uz Rīgu lielākie kavējumi rodas lielā pasažieru skaita dēļ pieturās "Kadaga", "Krastupes iela" un "Ādažu centrs", kur ilgs laiks tiek veltīts biļešu tirdzniecībai, ko dara autobusu šoferi.

Lai rīta reisi pienāktu pieturās noteiktajā laikā, direkcija reisos, kuros konstatēta regulāra kavēšanās, veiks grozījumus, reisus Ādažos uzsākot agrāk, nemainot pienākšanas laiku Rīgas pieturās.

ATD informē, ka izstrādāts centralizēts risinājums, lai nodrošinātu operatīvu pasažieru informēšanu par gaidāmajām izmaiņām reisu izpildē gadījumos, kad pārvadātājiem plānots atcelt reisus. Direkcija šo informāciju mudina meklēt savā tīmekļvietnē sadaļā "Atceltie reisi".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.