Menu
 

No 14.janvāra mainīsies atlaides apmērs elektroniski iegādātajām biļetēm vilciena maršrutā Rīga-Skulte

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pakāpeniski integrējot vienotajā sabiedriskā transporta biļešu sistēmā AS "Pasažieru vilciens", no sestdienas, 14.janvāra, mainīsies atlaides apmērs elektroniski iegādātajām biļetēm uz reisiem vilciena maršrutā Rīga-Skulte, norāda Autotransporta direkcija.

Turpmāk AS "Pasažieru vilciens" biļetes uz reisiem minētajā maršrutā savā mājas lapā un aplikācijā tirgos tikai par pilnajām pamattarifa cenām, savukārt atlaides 10% robežās elektroniski iegādātajām biļetēm varēs piemērot tikai elektronisko biļešu tirgotāji. Jaunā kārtība ir ieviesta saskaņā ar Sabiedriskā transporta padomes lēmumu un ievērojot Konkurences padomes viedokli par godīgas konkurences nodrošināšanu.

Autotransporta direkcija atgādina, ka ir pabeigusi vienotās sabiedriskā transporta biļešu sistēmas izstrādi un augustā uzsāka tās ieviešanu reģionālās nozīmes autobusu maršrutos. Līdz šim sistēma ir pieslēgta un darbojas reģionālās nozīmes autobusu maršrutos Rīga-Kalngale-Carnikava-Kadaga, Rīga-Ādaži-Kadaga, Rīga-Ādaži-Podnieki-Garkalne un Rīga-Ādaži-Carnikava.

Biļetes vienotajā sabiedriskā transporta biļešu sistēmā var iegādāties mobilajās platformās “BezRindas.lv” un “Mobilly”. Biļetes pasažieriem ir pieejamas QR koda veidā, un tās iegāde ir iespējama iepriekšējā pārdošanā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.