Menu
 

Izstrādāts Mārupes un Olaines novadu NVO Info punkta rīcības plāns

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Raimonds Subatovičs Foto - Raimonds Subatovičs

Biedrība "Pierīgas partnerība" ir izstrādājusi nevalstisko organizāciju (NVO) Info punkta rīcības plānu, kura mērķis ir sniegt mērķtiecīgu atbalstu Mārupes un Olaines novadu nevalstiskajām organizācijām. Rīcības plānā iekļautas konkrētas darbības, kas jāveic, lai sniegtu atbalstu gan aktīviem iedzīvotājiem, gan arī stiprinātu līdzdalību, informēja biedrības valdes locekle Alīna Lukjanceva.

Viens no biedrības “Pierīgas partnerības” mērķim ir veicināt pilsonisko līdzdalību, kā ietvaros nepieciešams spēcināt nevalstiskās organizācijas. NVO Info punkta rīcības plāna izstrādes laikā tika apzinātas 22 biedrorganizāciju vajadzības. Tika izvērtētas organizētās aktivitātes, par vērtīgākajām atzīti pieredzes braucieni, rīkotie iedzīvotāju forumi, apmācības un NVO datu bāze. Papildus tika rīkotas tematiskās fokusa grupas, kā arī sniegti ieteikumi komunikācijai ar biedriem un sabiedrību.

Ar biedrības "Pierīgas partnerība" izstrādāto  rīcības plānu, NVO Info punkta aktivitātēm, Mārupes un Olaines nevalstiskajām organizācijām var iepazīties nvo.pierigaspartneriba.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.