Menu
 

Rīgas centrā sākto remontdarbu dēļ tiek pārcelts galapunkts vairākiem reģionālo autobusu Pierīgas maršrutiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Autotransporta direkcija Ilustrācija - Autotransporta direkcija

No otrdienas, 21.februāra, vairākiem reģionālo autobusu maršrutiem no Rīgas virzienā uz Siguldu, Vangažiem, Ropažiem, Garkalni, Carnikavu, Kadagu, Ādažiem, Saulkrastiem tiek pārcelts galapunkts no Ģenerāļa Radziņa krastmalas uz Turgeņeva ielu saistībā ar pārbūves darbiem Rīgas Starptautiskajai autoostai piegulošajā teritorijā.

Kā vēsta Autotransporta direkcija (ATD), pasažieriem turpmāk būs jādodas uz Turgeņeva ielu pretī Zinātņu akadēmijai, jo līdzšinējā reisu sākuma vai gala pietura Rīga (Spīķeri) tiek pārcelta. Izmaiņas skar šādus reģionālo autobusu maršrutus:
- maršruts nr. 6824 Rīga–Ādaži–Carnikava,
- maršruts nr. 6821 Rīga–Ādaži–Kadaga,
- maršruts nr. 6822 Rīga–Ādaži–Podnieki–Garkalne,
- maršruts nr. 5371 Rīga–Carnikava–Zvejniekciems,
- maršruts nr. 6826 Rīga–Garkalne–Vangaži,
- maršruts nr. 6855 Rīga–Kalngale–Carnikava–Kadaga.

Līdzšinējā minēto maršrutu galapunktā Ģenerāļa Radziņa krastmalā, no kurienes tiek pārcelta galapunkta pietura, būs būvdarbu veicēju nodrošināts paziņojums ar informāciju, ka pārceltā pieturvieta atrodas Turgeņeva ielā. Savukārt Turgeņeva ielas pieturā būs ATD nodrošinātas aktuālās reģionālo autobusu kustības sarakstu plāksnes.

Minētās izmaiņas saistībā ar reģionālo autobusu maršrutu galapunkta pārcelšanu potenciāli būs līdz 2023.gada rudenim, informēja ATD.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.