Menu
 

Izsludināts Siguldas novada pieaugušo mūžizglītības 2023.gada projektu konkurss

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Siguldas novada pašvaldība aicina līdz 15.aprīlim pieteikties Siguldas novada pieaugušo mūžizglītības projektu konkursam, kura mērķis ir veidot labvēlīgus nosacījumus iedzīvotāju mācību iniciatīvām un atbalstīt izglītotas, radošas un aktīvas sabiedrības iesaisti, veidot pievilcīgu, saistošu dzīves vidi, kurā cilvēkiem ir nodrošināta iespēja apgūt dzīves prasmes un veiksmīgi realizēt savu potenciālu.

Konkursā var pieteikt sabiedrības izglītošanu, radošu un aktīvu dzīves veidu veicinošus projektus (piemēram, radošās darbnīcas, nodarbības, seminārus, lekcijas un citus informatīvi izglītojošus pasākumus, kas atbilst konkursa mērķim un prioritātēm), ko plānots īstenot 2023. gadā Siguldas novadā.

Par šā gada Siguldas novada pieaugušo mūžizglītības projektu konkursa prioritātēm noteiktas mācību aktivitātes sekojošās jomās: jaunu prasmju apguve; personības pilnveide; veselīgs dzīvesveids.

Konkursā var piedalīties jebkura juridiska persona vai fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants vai saimnieciskās darbības veicējs. Katrs pretendents konkursā var iesniegt ne vairāk kā divus projektus.

Iesniegtos projektus vērtēs konkursa komisija piecu locekļu sastāvā, ņemot vērā katra projekta atbilstību konkursa mērķiem, prioritātēm un finansējuma piešķiršanas nosacījumiem, kā arī paredzamo ieguldījumu sabiedrības izglītošanā un citus būtiskus aspektus, pamatojoties uz konkursa nolikumā ietvertajiem vērtēšanas kritērijiem. Atbalstīti tiks augstāko vērtējumu ieguvušie projekti.

Pašvaldības piešķirtā līdzfinansējuma apmērs vienam projektam ir līdz 100% procenti no kopējām projekta izmaksām, bet ne vairāk kā 1500 eiro. Konkursā pieejamais finansējuma apjoms ir 15 000 eiro. Lēmumu par konkursā atbalstītajiem projektiem komisija pieņems līdz 15. maijam.

Vairāk informācijas Siguldas novada pašvaldības vietnē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.