Menu
 

Saeimas Sporta apakškomisija Siguldā diskutē par bobsleja un kamaniņu trases nākotni

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Lai pārspriestu aktuālos jautājumus par bobsleja un kamaniņu trases “Sigulda” attīstības perspektīvu, 24.martā Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisija apmeklēja Siguldu.

Vizītes laikā kopā ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Līgu Sausiņu un priekšsēdētājas vietnieku Kristapu Zaļo, kā arī SIA “Latvijas Nacionālais sporta centrs” valdi, Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas pārstāvjiem tika apskatīta bobsleja un kamaniņu trase “Sigulda”, kā arī tika aizvadītas diskusijas, pavēstīja pašvaldībā.

Uzklausot Latvijas Nacionālā sporta centra un Siguldas novada pašvaldības priekšsēdētājas prezentāciju, kas vērsa uzmanību par šīs sporta bāzes ieguldījumu sportistu izaugsmē, Latvijas tēla veidošanu pasaulē un ietekmi uz Siguldas uzņēmējdarbību, tika pārrunāta bobsleja un kamaniņu trases “Sigulda” nākotne.

Tika diskutēts par trases uzturēšanas un renes sporta veidu treniņprocesa izmaksām, potenciālajiem infrastruktūras uzlabojumiem, tai skaitā, ņemot vērā iespējamo dalību 2030.gada Ziemas olimpiskajās spēlēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.