Menu
 

No 3.augusta plānotas izmaiņas satiksmes organizācijā uz Bauskas šosejas no Rīgas līdz Katlakalnam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Latvijas Valsts ceļi Ilustrācija - Latvijas Valsts ceļi

3.augusta rītā plkst.5.30 tiks ieviestas vairākas izmaiņas satiksmes organizācijā Bauskas šosejas (A7) sākumposmā no Rīgas robežas līdz Katlakalnam, tās būs spēkā līdz septembra beigām. VSIA “Latvijas Valsts ceļi” aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot līdzi norādēm!

Izmaiņas uz autoceļa A7 no Rīgas līdz Katlakalnam:

Transporta kustība būs organizēta pa pārbūvēto Bauskas šosejas posmu ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Sabiedriskā transporta kustība no Rīgas līdz Baložu aplim tiks organizētā kā līdz šim, pa Ķekavas ielu; no Baložu apļa līdz Bauskas šosejai arī sabiedriskais transports kursēs pa pārbūvēto Bauskas šosejas posmu, Ķekavas iela posmā no Baložiem līdz Everesta ielai būs pilnībā slēgta satiksmei. Sabiedriskā transporta pieturvietu izvietojumu skatīt kartē.

Satiksmei būs pilnībā atvērts Valdlauču apļveida satiksmes mezgls.

No Baložiem / Rāmavas uzbraukšanai uz Bauskas šosejas Ķekavas virzienā satiksme tiks organizēta pa jaunizbūvēto Baložu ielas apļa atzaru.

Virzienā no Rīgas nobraukšanai uz Baložiem /  Rāmavu satiksme tiks organizēta pa jaunizbūvēto nobrauktuvi no Bauskas šosejas (A7) uz Baložu ielas apli.

Vietā, kur sākās Ķekavas apvedceļa jaunbūve, satiksme Ķekavas virzienā tiks organizēta pa rampu pāri Ķekavas apvedceļam, pēc tam pa jaunizbūvēto paralēlo ceļu un apli pie Naudītes ielas.

Realizējot Ķekavas apvedceļa projektu, tiks izbūvēti gandrīz 100 km joslas kilometru un ieklātas 220 000 tonnas asfalta. Trases būvniecībā arī tiks izmantots 450 000 tonnu dolomīta un granīta šķembu, kā arī 520 000 m3 smilts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.