Menu
 

"Baložu siltums" plāno par 12% samazināt siltumenerģijas ražošanas tarifu

  • Autors:  LETA
"Baložu siltums" plāno par 12% samazināt siltumenerģijas ražošanas tarifu arhīvs

SIA "Baložu siltums" plāno siltumenerģijas ražošanas tarifu samazināt par apmēram 12%, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniegtais "Baložu siltuma" siltumenerģijas ražošanas tarifa projekts paredz samazināt tarifu no 48,16 eiro par megavatstundu (MWh) līdz 42,55 eiro par MWh.

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā 2019.gada 1.septembrī.

Tarifa izmaiņas, pēc kompānijā skaidrotā, ir saistītas ar plānoto biomasas katlumājas būvniecību, pārejot no dabasgāzes uz šķeldas kurināmo un samazinot kurināmā izmaksas.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu lietotāji var "Baložu siltuma" administrācijas telpās Rīgas ielā 18A, Baložos, Ķekavas novadā.

Kompānija "Baložu siltums" reģistrēta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 253 240 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 1,227 miljoni eiro, bet peļņa - 70 480 eiro. "Baložu siltums" 45% daļu pieder Ķekavas novada pašvaldībai, 47,1% - SIA "KG Enerģija 4", bet 7,9% - SIA "KGE5".

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.