Menu
 

Olainē aicina piedalīties Jauniešu dienas aktivitātēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - publicitātes Attēls - publicitātes

26.augustā Olaines 2.vidusskolas stadionā un Olaines Mežaparkā visiem jauniešiem un ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties Olaines novada Jauniešu dienā, informē Olaines novada pašvaldībā. Visas aktivitātes ir bez maksas.

Olaines 2.vidusskolas stadionā no plkst.11.00 sporta entuziastiem būs iespēja piedalīties volejbola un basketbola sacensībās, kā arī šī gada jaunumā – būra futbolā. Reģistrācija no plkst.10.00, taču ņem vērā, ka iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta. 

No plkst.15.30 līdz 18.30 Olaines Mežaparkā norisināsies dažādas aktivitātes. Erudīciju un zināšanas varēs pārbaudīt Olaines novada Jauniešu domes organizētajā orientēšanās spēlē “Zini, izzini, uzzini”. Kopā ar Daini Rudeni, kurš ir Olaines ūdenstorņa grafiti darba “Heirēka” radītājs, būs iespēja izveidot stencil darbus un piedalīties īstā grafiti meistarklasē. Norisināsies dažādas darbnīcas un aizraujošas aktivitātes – hennas darbnīca, Orbitron, ērmriteņi, slackline, novuss, mūzikas instrumentu meistarklase “Izjūti instrumentu”. Fizikas eksperimentus un pārsteigumus nodrošinās Jauno fiziķu skola, bet iemūžināt Jauniešu dienas pozitīvās emocijas varēs fotobūdā.

Olaines Mežaparka estrādē plkst.19.00 ar jauniešu brīvo mikrofonu tiks atklāta vakara daļa. Plkst.20.00 uzstāsies hiphopa mūzikas pārstāvis Burlax, bet vakara kulminācijā – dziedātāja Patrisha un Fiņķis. Jauniešu dienu noslēgs ar aktuālo deju mūziku no iemīļotās novadnieces DJ Sun-Lay, vēsta pašvaldībā.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.