Menu
 

Siguldas novada pašvaldība piešķir līdzfinansējumu sadzīves kanalizācijas tīklu un ūdensapgādes pieslēgumam

  • Autors:  LETA
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Siguldas novada pašvaldība piešķir līdzfinansējumu sadzīves kanalizācijas tīklu un ūdensapgādes pieslēgumam, informēja pašvaldībā.

Lai veicinātu privātīpašumu pievienošanos centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai, pašvaldība piešķir līdzfinansējumu pieslēgumu izbūvei pie centralizētajiem ūdensapgādes un kanalizācijas tīkliem, paredzot ne vairāk kā 120 eiro par vienu pieslēguma izbūves metru, bet ne vairāk kā 2500 eiro apmērā par vienu pieslēgumu, tātad kopumā 5000 eiro par abiem. Uz līdzfinansējumu var pretendēt gan fiziskas, gan juridiskas personas Siguldas novada teritorijā.

100% līdzfinansējuma apjomu var iegūt personas ar invaliditāti, ģimenes ar trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes statusu un daudzbērnu ģimenes, personas, kurām piešķirts vientuļā pensionāra statuss vai politiski represētās personas statuss, kā arī personas, kuras bijušas Afganistānas kara vai Černobiļas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki. Pārējie saņem 50% līdzfinansējumu.

Līdzfinansējums tiek piešķirts pieslēguma būvniecībai no centralizētās ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmas līdz lietotājam piederošai būvei. Finansējuma saņemšanas nosacījumus dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai Siguldas novada administratīvajā teritorijā nosaka pašvaldības domes saistošie noteikumi "Par līdzfinansējumu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai".

Lai pieteiktos līdzfinansējumam, pieteikums jāiesniedz pašvaldībai personīgi, pa pastu vai elektroniski.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.