Menu
 

Sākusies noslēdzošā fāze katlumājas pārbūves projektam Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.sigulda.lv Foto - www.sigulda.lv

Sākusies noslēdzošā projekta fāze katlumājas pārbūvei Siguldā, Pulkveža Brieža ielā 109, un rudens periodā atlikuši vēl pēdējie darbi – jāpabeidz kurināmā pieņemšanas sistēmas montāžu, kā arī katlumājas fasādes apdares darbi. Pulkveža Brieža ielas katlumājas modernizācijas projektu plānots pabeigt šā gada beigās, informē “Adven Latvia” mārketinga un komunikācijas speciāliste Rūta Jurgelāne.

Katlumājā līdz šim veikta pamatiekārtu uzstādīšana, sākti cauruļvadu, dūmvadu, apkalpojošo platformu un citu palīgiekārtu apsaistes darbi, kā arī kurtuves apmūrējuma izveide. Projekts paredz, ka katlumājas modernizācija ne tikai paaugstinās siltumavota energoefektivitāti, bet arī nodrošinās Siguldas pilsētas siltumapgādes sistēmu atbilstību vides aizsardzības prasībām, tostarp uzlabojot iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

“Adven” grupas uzņēmumu iesniegtajam projektam, gūstot atzinumu Centrālās finanšu un līgumu aģentūras izsludinātajā konkursā, katlumājas būvniecības projektam izdevās piesaistīt Eiropas Savienības fonda līdzfinansējumu 1 390 000 eiro apmērā. Projekta kopējās izmaksas ir aptuveni 5 miljoni eiro.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.