Menu
 

Uzsākta parakstu vākšana Inčupes dzelzceļa pieturas saglabāšanai vai jaunas pieturas izbūvei iepretim Baltajai kāpai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Portālā "Manabalss.lv" uzsākta iedzīvotāju iniciatīva savākt parakstus Saulkrastu Inčupes dzelzceļa pieturas saglabāšanai vai jaunas dzelzceļa pieturas izbūvei iepretim Baltajai kāpai. Iniciatīvas autore ir Dzintra Buša, un iesnieguma iesniegšanai Satiksmes ministrijā un Saulkrastu novada pašvaldībā iecerēts savākt 1000 parakstu, informē pašvaldības pārstāvji.

Aprakstā teikts, ka Saulkrastu iedzīvotāju ērtībai un pieejamai mobilitātei ir nepieciešams saglabāt Inčupes apkaimei ērti pieejamu dzelzceļa pieturu. “Dzelzceļa pieturu saglabāšana vai slēgšana ir Satiksmes ministrijas kompetence. Saulkrastu novada pašvaldības vadība jau vairākkārt ir veikusi sarunas ar ministrijas un Autotransporta direkcijas pārstāvjiem, aicinot saglabāt pieturvietu “Inčupe” vai pārcelt to tuvāk dzīvojamajai zonai. Esam gandarīti, ka arī iedzīvotāji ir uzsākuši iniciatīvu, kas mudinās atbildīgās iestādes vēlreiz pārskatīt savu plānoto satiksmes politiku,” teic Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Normunds Līcis.

Pašvaldības pārstāvji aicina Saulkrastu novada iedzīvotājus autorizēties portālā "Manabalss.lv" un parakstīt iniciatīvu Inčupes dzelzceļa pieturas saglabāšanai vai jaunas dzelzceļa pieturas izbūvei iepretim Baltajai kāpai. Parakstīties iespējams arī uz iedzīvotāju sagatavotā iesnieguma, kas pieejams Saulkrastu Tūrisma informācijas centrā katru dienu līdz 23.septembrim no plkst. 9.00 līdz plkst.17.00 (izņemot 17.septembri).

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.