Menu
 

Siguldas novada iedzīvotāji var iesniegt līdzdalības budžeta projektu pieteikumus

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - sigulda.lv Ilustrācija - sigulda.lv

Līdz 16.oktobrim Siguldas novada iedzīvotāji var iesniegt Siguldas novada līdzdalības budžeta projektu idejas, informēja pašvaldībā.

Projekta pieteikumu var iesniegt fiziska persona, kura ir sasniegusi 16 gadu vecumu, kā arī reģistrētas biedrības vai nodibinājumi. Maksimālā summa vienam projektam ir 35 000 eiro. Iesniedzot pieteikumu, nepieciešams pievienot provizorisko projekta tāmi un skici vai vizualizāciju, ja projekta realizēšanas rezultātā ir paredzami ieguldījumi infrastruktūrā.

Lai atbalstītu novadniekus, ikvienam ir pieejams pašvaldības organizētā semināra ieraksts par pieteikumu izstrādi, iesniegšanas kārtību un citām ar šo jautājumu saistītām lietām.

Projektu pieteikumus var iesniegt papīra formātā, aizpildot veidlapu un iesniedzot Siguldas novada pašvaldībā un klientu apkalpošanas centros vai arī elektroniski, iesniedzot nepieciešamo informāciju pašvaldības pakalpojumu portālā "e.sigulda.lv".

Līdzdalības budžeta projektu ideju komisija izvērtēs pirmajā kārtā no 17.oktobra līdz 31.oktobrim. Otrajā kārtā projektus izvērtēs iedzīvotāju padomes laikā no 1.novembra līdz 14.novembrim savukārt sabiedrības balsojums notiks no 15.novembra līdz 30.novembrim. Komisija lēmumu par atbalstāmajām līdzdalības budžeta projektu idejām pieņems no 1.decembra līdz 10.decembrim un apstiprinās decembra pašvaldības domes sēdē. Konkursa rezultātus paziņos līdz šā gada 30.decembrim.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.