Menu
 

"Latvijas pasta" Saulkrastu nodaļa sākusi darbu jaunās telpās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pēteris Gertners Foto - Pēteris Gertners

"Latvijas pasta" Saulkrastu nodaļa 2.oktobrī sākusi darbu jaunās telpās – Alfrēda Kalniņa ielā 24a, Saulkrastos, kas atrodas Saulkrastu dzelzceļa stacijas ēkā. Jaunās telpas atrodas klientiem ērtā vietā un ir komfortablākas gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem, nodrošinot pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un vecākiem ar bērnu ratiņiem, informē Saulkrastu novada pašvaldībā.

"Latvijas pasts" Saulkrastu nodaļas darbiniekus ar pirmo darba dienu jaunajās telpās ieradās sveikt arī Saulkrastu novada pašvaldības vadība. “Esam gandarīti par "Latvijas pasta" izvēli Saulkrastu nodaļu veidot tieši Saulkrastu dzelzceļa stacijā. Pašvaldība izstrādā projektu, lai dzelzceļa staciju “Saulkrasti” pārveidotu par reģionālas nozīmes mobilitātes punktu, un ikviens pakalpojums, kas šeit būs pieejams novada iedzīvotājiem, ved mūs tuvāk mērķim. Novēlam, lai pasta nodaļai ražīgs darbs un novada iedzīvotājiem pieejami pakalpojumi,” sveicot nodaļas darbiniekus, pauda Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Normunds Līcis.

Jaunajās telpās darbalaiks Saulkrastu pasta nodaļai nemainīsies – nodaļa strādās pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās no plkst. 8.00 līdz 15.00, savukārt ceturtdienās - no plkst. 8.00 līdz 18.00. Nedēļas nogalēs un brīvdienās pasts būs slēgts, norāda pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.