Menu
 

Tīkla bojājumu dēļ ietekmēti "Bites" pakalpojumi Vecāķos, Baltezerā, Ādažos, Saulkrastos un Limbažos (papildināta)

  • Autors:  LETA/Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Reģionālas nozīmes optiskā tīkla bojājuma dēļ ir ietekmēti "Bites" pakalpojumi posmā Vecāķi, Baltezers, Ādaži, Saulkrasti un Limbaži, liecina "Bite Latvija" publicētā informācija sociālajā tīklā "Facebook".

"Traucējumi "Bites" tīkla darbībā ir radušies, VSIA "Latvijas dzelzceļš" veicot infrastruktūras uzlabošanas darbus. Patlaban ir atjaunoti balss sakari un SMS izsūtīšanas iespējas, un šobrīd strādājam, lai pilnībā novērstu traucējumus mobilo datu nodrošināšanā," komentē "Bites" korporatīvo un sabiedrisko attiecību vadītāja Una Ahuna-Ozola.

Bojājumu dēļ tika ietekmēti visi "Bites" pakalpojumi, tostarp zvani, dati un īsziņas. Kompānijas pārstāvji norādīja, ka tiek strādāts pie alternatīva risinājuma, lai nodrošinātu klientiem sakarus.

Jau ziņots, "Bite Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 149,824 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa palielinājās par 1,1% un bija 22,252 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānija "Bite Latvija" reģistrēta 2005.gadā, un tās pamatkapitāls ir 99 085 286 eiro. "Bite Latvija" vienīgā īpašniece ir Lietuvas "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.