Menu
 

Konkursa "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2023" finālisti Rīgas plānošanas reģionā – Sigulda un Jūrmala

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Apkopoti konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2023” rezultāti par pašvaldībām katrā plānošanas reģionā, kas atzītas kā ģimenēm draudzīgākās. Ņemot vērā pašvaldību sniegtos datus, kā arī vērtēšanas komisijas iegūtos datus par iedzīvotājiem pieejamajiem pakalpojumiem ģimeņu atbalstam, finālā Rīgas plānošanas reģionā iekļuvušas Siguldas novada pašvaldība un Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība. Savukārt Vidzemes plānošanas reģionā līdz ar Madonas novada pašvaldību uz uzvaru konkursā pretendē Saulkrastu novada pašvaldība.

Finālisti cīnīsies par naudas balvu, kuru izmantot ģimeniskas vides uzlabošanai savā pašvaldībā, un uzvarētāji tiks izziņoti 12.decembrī īpašā apbalvošanas ceremonijā, informēja konkursa rīkotājs Sabiedrības integrācijas fonds.

Finālisti Kurzemes plānošanas reģionā ir Saldus novada pašvaldība un Liepājas valstspilsēta, Latgales plānošanas reģionā – Ludzas novada pašvaldība, bet Zemgales plānošanas reģionā – Jelgavas valstspilsētas pašvaldība un Dobeles novada pašvaldība.

Pēc konkursa rīkotāju domām, konkursā iegūtā informācija būs noderīga ikvienam iedzīvotājam, tostarp jaunajām ģimenēm, kurām dzīvesvietas izvēlē tā var būt izšķiroša. Turklāt konkurss motivē un palīdz attīstīt dažādas iniciatīvas ģimenēm ar bērniem draudzīgas pilsētvides attīstībā.

Vietnē “www.vietagimenei.lv” līdz 9.novembrim noris konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” iedzīvotāju balsojums.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.