Menu
 

"Fischer" slēpošanas centrā Siguldā atklāj distanču slēpošanas trasi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - “Fischer” slēpošanas centrs Foto - “Fischer” slēpošanas centrs

Iestājoties pirmajiem ziemīgajiem laikapstākļiem, “Fischer” slēpošanas centrs piektdien sāk ziemas sezonu, apmeklētājiem atverot trasi. Tā ir pirmā distanču slēpošanas trase Pierīgā, kas šajos laikapstākļos uzsāk darbu, pateicoties tam, ka jau izdevies saražot mākslīgo sniegu daļā no trases, informēja centrā.

Pagaidām “Fischer” slēpošanas centrā mākslīgais sniegs saražots 200 metri aplī, bet tuvākajās dienās piemērotu laika apstākļu gadījumā trasē sniega apjoms tiks papildināts, līdz visa 1,25 kilometru garā trase tiks atvērta distanču slēpošanai.

Ziemas sezonā trase būs atvērta darbdienās no plkst. 8.00 līdz 21.00 un brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00. “Fischer” slēpošanas centrā pieejama ne tikai slēpošana, bet arī inventāra noma, inventāra apkope un instruktoru pakalpojumi, līdz ar to ir trase interesanta gan amatieriem gan pieredzējušiem slēpotājiem.

Šajā sezonā centrā ieplānotas vairākas aktivitātes trasē: “Fischer” slēpošanas skola, kas dos iespēju bezmaksas apgūt distanču slēpošanas prasmes pie instruktoriem, kā arī virkne sporta pasākumu: distanču slēpošanas treniņsacensības “S!-Slēpo”, Siguldas nakts slēpojums, Latvijas čempionāta posms distanču slēpošanā, “S!-Fischer” ziemas skolēnu čempionāts un citus.

Citas Siguldas novada slēpošanas trases – Kordes trase, Reiņa trase, Siguldas pilsētas trase un slēpošanas trase “Rāmkalni” – turpina gatavoties ziemas sezonai, nodrošinot slēpošanas trases ar mākslīgo sniegu, vēsta pašvaldība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.