Menu
 

Saulkrastu novadā pulcējās 38 pašvaldību izpilddirektori no visas Latvijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pēteris Gertners, Saulkrastu novada pašvaldība Foto - Pēteris Gertners, Saulkrastu novada pašvaldība

Aizvadītajā nedēļā Saulkrastu kultūras namā “Zvejniekciems” notika Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas gada noslēguma sanāksme, pulcējot 38 pašvaldību izpilddirektorus no visas Latvijas. Tās laikā svinīgās noskaņās tika izvērtēts šogad paveiktais, apspriesti nākamā gada plāni, kā arī ikvienam bija iespēja iedvesmoties turpmākajam darbam, informē Saulkrastu novada pašvaldībā.

Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācija rīko regulāras sanāksmes, kurās pašvaldību izpilddirektori pārrunā aktuālos jautājumus, kas skar pašvaldību darbu, un meklē kopīgus risinājumus dažādu izaicinājumu pārvarēšanā. Tomēr ierasts, ka decembrī pēc labi padarīta darba gada sapulce notiek svinīgā gaisotnē. Šogad par sapulces programmu bija tas gods parūpēties Saulkrastu novada pašvaldībai.

Saulkrastu novada pašvaldības izpilddirektore Inese Odiņa-Laizāne norāda: “Kaut arī mēs – izpilddirektori – katrs pārstāvam savu novadu, risinot katram novadam atšķirīgās situācijas, mūs visus ļoti būtiski ietekmē gan Latvijā, gan pasaulē notiekošais. Katrs gads ir pilns ar izaicinājumiem un iespējām, un man ir patiess prieks, ka Saulkrastu novada pašvaldības administrācijas komanda spēj risināt visus aktuālos jautājumus, taču esmu pārliecināta, ka, daloties pieredzē un zināšanās ar kolēģiem no visas Latvijas, mēs varam atrast vēl efektīvākus un inovatīvākus risinājumus, kas veicinās katras pašvaldības un tās iedzīvotāju labklājību. Asociācijas kopējais mērķis ir veidot stipras un dzīvotspējīgas pašvaldības, un šī sanāksme ir lieliska platforma, lai dalītos idejās un labākajās praksēs.”

Kā īpašie viesi gada sapulcē ar lekcijām uzstājās radošās apvienības “Skudras metropole” īpašniece Gundega Skudriņa, kura aizrautīgi un iedvesmojoši dalījās pieredzē par pasākumu rīkošanu, savukārt par stipras komandas veidošanu stāstīja “Draugiem Group” personāla attīstības un pieredzes vadītāja Agnese Pumpure. Par pusdienām viesiem rūpējās SIA “Zivju grozs” šefpavārs Jānis Melnalksnis, bet vakara programmu noslēdza novadniece Annija Putniņa ar pavadošo grupu un koncertprogrammu “Ziemassvētki Brodvejā”, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.