Menu
 

Foto: Valsts prezidents: Ķekavas novada uzņēmējdarbība dod būtisku pienesumu Latvijas ekonomikai

  • Autors:  LETA
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs darba vizītes laikā apmeklē A/S “Putnu fabrika Ķekava”. Foto - Dāvis Doršs, Valsts prezidenta kanceleja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs darba vizītes laikā apmeklē A/S “Putnu fabrika Ķekava”. Foto - Dāvis Doršs, Valsts prezidenta kanceleja

Ķekavas novada uzņēmējdarbība dod būtisku pienesumu Latvijas ekonomikai, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien darba vizītē apmeklēja Ķekavas novadu.

Kā informēja prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris, darba vizītes laikā Rinkēvičs tikās ar Ķekavas novada pašvaldības deputātiem, iepazina Ķekavas novada uzņēmējdarbības vidi un apmeklēja Ķekavas sociālās aprūpes centru.

Valsts prezidents atzīmēja, ka šajā reģionālajā vizītē lielāks akcents likts uz uzņēmējdarbības vidi. Viņš norādīja, ka apmeklējis uzņēmumus, kuri pārstāv dažādas nozares, sākot ar pārtikas un kosmētikas ražošanu, beidzot ar metālapstrādi un transporta pakalpojumiem.

"Par Ķekavas novadu var sacīt, ka tas lauž vairākus stereotipus par Pierīgas pašvaldībām, jo cilvēki šeit ne tikai dzīvo, bet arī strādā un cenšas aktīvi attīstīt uzņēmējdarbību novadā. Ķekavas novada vadība un uzņēmēji mērķtiecīgi izmanto ģeogrāfiskās priekšrocības, infrastruktūras un pakalpojumu pieejamību, lai iedzīvotājiem nodrošinātu ne tikai patīkamu vidi dzīvošanai, bet arī perspektīvas darbavietas," atzina Valsts prezidents.

Vizītes laikā Valsts prezidents apmeklēja AS "Putnu fabrika Ķekava", kafijas ražošanas uzņēmumu SIA "Löfbergs Baltic", vannu ražošanas uzņēmumu SIA "PAA", tehnikas kokmateriālu transportēšanas uzņēmumu SIA "Metsatek", metāla lāzergriešanas un locīšanas pakalpojumu sniedzēju SIA "EM J Metāls" un dabīgās kosmētikas mājražotāju SIA "Silmachy Remedies".

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.