Menu
 

Jūrmalā var pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam projektu īstenošanai

  • Autors:  LETA
Foto - jurmala.lv Foto - jurmala.lv

Biedrības, nodibinājumi un reliģiskas organizācijas var pieteikties Jūrmalas pašvaldības līdzfinansējumam projektu īstenošanai dažādās jomās.

Līdzfinansējums tiks piešķirts konkursa veidā. Maksimālais pašvaldības līdzfinansējums vienam projektam ir 90% no tā īstenošanai paredzētā finansējuma kopsummas.

Tiks atbalstīti projekti, kas paredz publiski pieejamu teritoriju labiekārtošanu, vides aizsardzību, sabiebrības integrācijas veicināšanu un kultūras un mākslas attīstības veicināšanu. Projekti tiks vērtēti atsevišķi katrā no piecām kategorijā atbilstoši noteiktajām prioritātēm. 

Informācija par prioritātēm un visa ar projektu konkursu saistītā informācija ir pieejama pašvaldības tīmekļvietnē.

Projekta iesniedzējs var būt Latvijā reģistrēta biedrība, nodibinājums vai reliģiska organizācija, un iesniedzējam ir tiesības projektu īstenot partnerībā. Projekta īstenošanas vietai ir jābūt Jūrmalas administratīvajai teritorijai, faktiskajiem labuma guvējiem ir jābūt Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem.

Projekta pieteicējs var iesniegt ne vairāk kā vienu pieteikumu kādā no kategorijām un ne vairāk kā vienu pieteikumu katrā no konkursa kārtām.

Pieteikumus var iesniegt līdz 1.februārim. Projektu vērtēšana, apstiprināšana un vienošanās noslēgšana paredzēta līdz 30.aprīlim. Projektu īstenošanas periods ir līdz 12 mēnešiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.