Menu
 

Salaspilī no februāra par 12% varētu samazināties ūdensapgādes un kanalizācijas tarifi

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Salaspilī no februāra par 12% varētu samazināties ūdensapgādes un kanalizācijas tarifi, liecina Salaspils pašvaldības tīmekļvietnē publicētā informācija.

Pašvaldības SIA "Valgums - S" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegusi ūdenssaimniecības sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto tarifu.

Plānots, ka ūdensapgādes tarifs no 1.februāra no pašreizējiem 1,38 eiro par kubikmetru samazināsies līdz 1,22 eiro par kubikmetru. Savukārt kanalizācijas tarifs no 1,87 eiro par kubikmetru samazināsies līdz 1,64 eiro par kubikmetru.

Plānots, ka minētais tarifs stāsies spēkā ar 2024.gada 1.februāri, ja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija nebūs pieņēmusi un publicējusi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lēmumu par noteiktā tarifa spēkā stāšanās atsaukšanu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Valgums-S" reģistrēta 1997.gadā un tās pamatkapitāls ir 5,5 miljoni eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2022.gadā bija 1,66 miljoni eiro un peļņa - 63 180 eiro. "Valgums-S" pieder Salaspils novada pašvaldībai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.