Menu
 

Apvienojot divas iestādes, darbu sāk Ķekavas novada Sporta centrs Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - kekava.lv Foto - kekava.lv

Ķekavas novada pašvaldības domes 2023.gada 8.novembra sēdē tika apstiprināts apvienotās Ķekavas novada pašvaldības iestādes “Ķekavas novada Sporta centrs” nosaukums un tās nolikums. Iestāde tika izveidota, apvienojot iestādes “Baldones Sporta komplekss” un “Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra”, un tā darbu sāk 2024.gada 1.janvārī, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Atbilstoši Ķekavas novada domes 2023.gada 5.aprīļa lēmumam Nr.26 “Par Ķekavas novada pašvaldības iestādes “Baldones Sporta komplekss” un Ķekavas novada pašvaldības aģentūras “Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra” apvienošanu, uz apvienojamo iestāžu bāzes izveidojot jaunu iestādi” ar 2024.gada 1.janvāri darbību uzsāk jauna Ķekavas novada pašvaldības iestāde, kas izveidota, apvienojot Ķekavas novada pašvaldības iestādi “Baldones Sporta komplekss” un Ķekavas novada pašvaldības aģentūru “Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra”.

Jaunās Ķekavas novada pašvaldības iestādes nosaukumu “Ķekavas novada Sporta centrs” un tā nolikumu ir izstrādājusi pašvaldības darba grupa, kurā bija visi par sporta jomu atbildīgie speciālisti no Izglītības un kultūras pārvaldes, Izglītības un kultūras komitejas, izglītības iestādēm u.c., norāda pašvaldībā.

Pamatojoties uz iestādes nolikumu, sporta centrs ir pašvaldības izveidota iestāde, kas nodrošina pašvaldības autonomās funkcijas – veicināt sporta attīstību, tostarp uzturēt un attīstīt pašvaldības sporta infrastruktūru, atbalstīt sportistu un sporta klubu, arī profesionālo sporta klubu, darbību un sniegt atbalstu sporta pasākumu organizēšanai, kā arī īstenot veselīga dzīvesveida veicināšanas pasākumus. Sporta centra sastāvā kā struktūrvienības ir iekļauts Ķekavas Sporta klubs, Baldones Sporta komplekss un Baložu Sporta iniciatīvu centrs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.