Menu
 

Ķekavas Sociālās aprūpes centrs ieguvis jaunu nosaukumu un papildu funkcijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada Veselības un sociālās aprūpes centrs Foto - Ķekavas novada Veselības un sociālās aprūpes centrs

2023.gada 8.novembra Ķekavas novada domes sēdē tika apstiprināts aģentūras “Ķekavas Sociālās aprūpes centrs” jaunais nosaukums – “Ķekavas novada Veselības un sociālās aprūpes centrs” – un tās nolikums, kas stājies spēkā ar 2024.gada 1.janvāri. Jaunajā nolikumā ir integrētas aģentūras “Ķekavas ambulance” funkcijas un uzdevumi. Galvenais ieguvums – plašāks pakalpojumu klāsts ar zemākām administratīvajām izmaksām, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

5.aprīlī ar Ķekavas novada domes lēmumu tika nolemts Ķekavas novada pašvaldības aģentūru “Ķekavas ambulance” pievienot Ķekavas novada pašvaldības aģentūrai “Ķekavas Sociālās aprūpes centrs”, nosakot, ka pašvaldības aģentūra “Ķekavas Sociālās aprūpes centrs” ar 2024.gada 1.janvāri ir pašvaldības aģentūras “Ķekavas ambulance” funkciju, tiesību, saistību, finanšu līdzekļu, mantas un lietvedības pārņēmēja.

9.novembrī iestādes “Ķekavas novada Centrālā administrācija” speciālisti, iestādes “Ķekavas Sociālās aprūpes centrs” vadība un Sociālo lietu komitejas vadītāja Inese Jēkabsone tikās ar iestādes “Ķekavas Sociālās aprūpes centrs” darbiniekiem, lai pārrunātu jautājumus, kas skar abu iestāžu darba tiesiskās attiecības, reorganizācijas procesus un no tā izrietošās sekas.

Tikšanās laikā tika norādīts, ka aģentūra izveidota ar mērķi nodrošināt veselības un sociālās aprūpes pieejamību un sociālos pakalpojumus, nemainot jau esošo iestāžu funkciju un pakalpojumu klāstu. Iestāžu apvienošana iedzīvotājiem nodrošinās daudzveidīgāku pakalpojumu klāstu, bet visām ārstniecības personām – līdzvērtīgākus darba apstākļus, skaidro pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.